invalid key preventing slider from apearing

Resolved 3 posts from 2 participants
  • Started 3 years, 2 months ago ago by Niccolette M.
  • Replied 1 year, 6 months ago ago by Constantin
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • #2708

    Niccolette M.

    we have a multi-server environment DEV, QA, Staging and PROD. we had the new version of the plugin in staging, but forgot to create a key for it. the slider still worked so we thought everything was ok, when we copied the sites files and db to prod, the slider did not work on prod. we had to back out the change. would the invalid key explain the slider not working.

    #2709

    Constantin

    Hi,

    This is not related to your license key. When you create a slider, there are certain paths that get saved. These paths are absolute, meaning that if you move a website from one location to another, they won’t be valid anymore.

    The solution is pretty simple: edit each slider you created and simply save it on the new domain without changing anything. This will update the paths and the slider will be visible again.

    This should solve the issue, please let me know

    #2710

    Niccolette M.

    ok thanks

    I’ve been unable to reproduce the issue in the lower environments. also we never had this problem in the lower environments. i.e. we copied from DEV –> QA –> Staging and it was only the copy from Staging to Prod that did not work.

    part of our copy process, to dump the db and search replace the the db replacing the old URL with the new URL. in our case wwwd.ciginnsurance is replaced with wwwq.ciginsurance.com.

    #2712

    Constantin

    Hi,

    Can you please confirm that the solution I provided worked? Thank you, please let me know.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.